Detalii Livrare

Toate comenzile înregistrate vor fi livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid, cu exceptia cazului in care este selectata optiunea "Ridicare Personala"

Taxa de livrare în țară este de 19 Lei per comanda, sau gratuit la comenzi în valoare de 150 Lei sau mai mult.

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. În zilele de weekend (sâmbătă și duminică) nu se livrează.

În momentul expedierii coletului, veți fi notificat prin e-mail și/sau SMS. De asemenea, puteți verifica oricând statusul comenzii pe Site în secțiunea "Comenzile mele".

Agentul companiei de curierat vă va contacta telefonic pentru a vă livra coletul. În cazul în care acesta nu vă găsește la adresă, și nu puteți fi contactat(ă) telefonic, coletul se va întoarce la centrul de livrare. La centrul de livrare, firma de curierat va stabili o nouă dată pentru a expedia coletul.

Coletul va fi păstrat maxim 5 (cinci) zile la firma de curierat.

Pentru TRANSPORT INTERNAȚIONAL vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]

Detalii Plata

Plata se poate efectua prin următoarele modalități:

  • Online prin card bancar
  • Ramburs la curier
  • Transfer bancar
  • Cash sau card bancar la sediu (doar în cazul comenzilor ridicate personal)

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!