POLITICA DE RETUR

Nu esti multumit de produsele comandate de la noi? Le poti returna in termen de 30 de zile de la primirea comenzii!

Serviciul Krit - Retur gratuit in 30 de zile nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților Krit.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de Krit:

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Returul se face cu și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Modalitati de retur

Retur in magazinul Krit

În cazul în care un produs se returnează direct in magazinul Krit și se optează pentru banii înapoi, restituirea se va face in functie de preferinta clientului, optiunile fiind restituire numerar sau restituire in cont.

Restituirea platii in cont bancar se va face in termen de maxim 14 zile de la finalizarea procesului de retur.

Restituirea platii in numerar se va face in masura in care suma este disponibila in casierie. In cazul in care suma nu este disponibila pe loc in casierie, restituirea se va face in termen de maxim 48 de ore de la finalizarea procesului de retur.

Retur prin curier

Returul se poate efectua prin expeditie cu un serviciu de curierat

Pentru returul prin servicii de curierat, putem trimite curierul sa ridice returul, iar pretul transportului de retur este de 19 Lei

Daca nu doresti sa ne ocupam noi de tranportul retur, poti expedia singur produsul prin orice seriviciu de curierat preferi.

Coletul trebuie sigilat si ambalat corespunzator

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese